Kæmpe jazz-navn i genåbnede Arne B’s gårdhave

Giant Steps klar med koncert med kæmpe jazz-navn i genåbnede Arne B’s gårdhave.

Giant Steps præsenterer i år helt ekstraordinært et par udendørs sommerkoncerter, inden der lukkes op for foreningens store koncertprogram for efteråret. Torsdag d. 6. august kl. 16 i forbindelse med musikfestivalen 5700 Summer er det lykkedes at hente den nye supergruppe Carsten Dahl/Søren Lee Group til Svendborg. Fire musikere i den absolutte ”Michelin-klasse” mødes her og disker op med udsøgte musikalske råvarer i form af kreativitet, personlighed og virtuositet. Der er således dømt Funky Fiesta med tætpakkede grooves tilsat et par knivspidser jazz, når de to legendariske musikere Carsten Dahl og Søren Lee præsenterer en perlerække af egne geniale kompositioner iblandet udvalgte jazzstandards. Alt sammen serveres i et stærkt samspil med to fremtrædende musikere Jon Bruland og Klaus Menzer fra den hjemlige musikscene, der begge i årenes løb har boltret sig med en lang stribe kendte danske solister.