Her er folkene bag

bestyrelsen er nu på plads og stiftende generalforsamling er afholdt.

D. 25/6 blev der afholdt stiftende generalforsamling i Foreningen Små Armbevægelser. Foreningen er almennyttig og vil hele året rundt arbejde på at styrke Svendborg som kulturby. Bestyrelsen består af:

Lars S. Aagaard – 33 år og indehaver af værtshuset Hansted, vinbaren Vinsted og musikfestivalen Hansted Live der hvert år trækker mere end 8.000 mennesker til musik og fest i Krøyers Have. Lars sidder desuden som formand i Beværterforeningen og har bestyrelsesposter i hhv. Svendborg Event, Turistforeningen og Områdeforum – Liv i Min By. 

Claus Bjerregaard – Claus er uddannet Cand.Mag i Musik & Film og til dagligt daglig leder i Kulturhus Svendborg, Borgerforeningen & Svendborg Teater. Claus er også aktiv i flere bestyrelser indenfor kulturområdet i Svendborg og på Langeland. 

Jasper Gramkow Mortensen – Forstander på Skolerne i Oure hvor han har været ansat i 18 år. I 2017 fik han en master i projektledelse og er desuden medlem af bestyrelsen i Georg Brandtes Selskabet. 

Henrik Salomon – Ejer af ventil-virksomheden Keofitt A/S og er desuden kulturmand helt ind i hjertet. I 2016 åbnede han Kulturpaladset ved Svendborg Havn som både er Elvis museum samt spillested. 

Henrik Dalegaard – Foreningens nyeste medlem, Partner i firmaet Borch Advokater og Formand for FOMO forsikring.