5700 Summer: Gratis sommermusik for børnene

Kilde: Ugeavisen Svendborg

Svendborg: Når musikfestivalen 5700 Summer løber af stablen fra 31. juli – 8. august i Svendborg. er der ikke kun musik for de voksne. Svendborg Event og Små Armbevægelser, der er foreningen bag musikfesten 5700 Summer, har således sikret sig, at der også er sommeraktiviteter for det yngre publikum.

Familiekoncerter i Krøyers Have og et besøg af Onkel Reje, der er kendt fra DR Ramasjang, er blandt andet på programmet – og det er ganske gratis.

Onkel Reje, der underholder i Krøyers Have lørdag den 1. august, er kommet i sommerhumør og giver den politiske korrekthed en over nakken med sange om piger, der er ude på ballade, og hvor meget han hader at gå i bad. Med sig har han sin gode ven Smukke Niller, der bliver udsat for lidt af hvert af Onkel Reje og ungerne.

Søndag d. 2. august kan du komme på en musikalsk jordomrejse med Børnebanditterne eller opleve forestillingen Lods Hans, der er en moderne omskrivning af H.C. Andersens verdensberømte eventyr, hvor helten i bedste skaterstil ankommer på et løbehjul i stedet for en ged, og kongeriget er truet af skrald og klimaudfordringer.

Sommeraktiviteterne etableres i samarbejde med Svendborg Kommune. Det er gratis at se og høre med, men tilmelding er nødvendig gennem billet.dk.