Lokal influencer hjælper til som So-Me manager.

Når en festival med over 40 kunstnere og artister skal stables på benene indenfor bare to måneder, så skal man bruge alt den hjælp man kan få. Der skal søges tilladelser, kontaktes leverandører, samles frivillige, søges penge, og ikke mindst bookes musikere og bands. Når det er gjort så skal man samtidig sikre at de sociale medier er helt klar til offentliggørelsen. “Det er en utrolig kompleks og tidskrævende opgave, specielt når man ikke har det som speciale, så derfor ledte vi efter nogen der kunne løfte den opgave for os” udtaler Festivalleder Lars S. Aagaard. 

Festivalen kontaktede den lokale instagrammer og influencer Elina Dahl og hun var vild med ideen om at kunne hjælpe byen med et arrangement af den størrelse. “Jeg lever jo af at vise mit liv via So-Me, og er utrolig glad for den del overhovedet er mulig, men når jeg samtidig kan hjælpe sådan et fedt projekt godt igang, og så i min “egen” by, så er jeg bare glad for at kunne hjælpe” Fortæller Elina Dahl. 

FAKTABOKS:

Navn: Elina Dahl

Alder: 22

Bopæl: Svendborg

Job: Influencer

Instagram følgere: 137.000