Covid 19

Max 500 publikummer pr. koncert Der skal være en ledig plads eller en meter (fra sædemidte til sædemidte) mellem de købte pladser. Undtagelsen gælder, for grupper der i forvejen har tæt kontakt. Ved at købe en gruppebillet bekræftes, at I tilhøre en samlet gruppe, der i forvejen har tæt kontakt. Alle gæster skal før og efter bidrage til at holde god og sikker afstand og undgå unødig kø. Vi instruerer løbende, og vi beder jer følge vores anvisninger. I må ikke rejse jer for at danse eller lignende under koncerten. Undgå råb eller højlydt sang - det kan sprede smitte. Vis hensyn, også til de medgæster, der måske har behov for endnu større afstand end reglerne foreskriver. Vi anviser pladser på koncertstederne. Der kan ikke byttes om på pladser. Koncerten forlades for at gå til bar eller toilet.

Alle skal fremvise et gyldigt Coronapas ved indgangen. Det skal kunne dokumenteres, at Coronapasset tilhører billetindehaveren.

KØB TIL HELE GRUPPEN SAMLET På grund af de særlige afstandskrav sælger vi pladserne i pakker fra 2 stk. op til 25 stk. I skal kende hinanden for at købe billetter og sidde sammen - for at hindre smitte til fremmede. Mellem hver gruppe bliver en ledig plads til næste gruppe. Alle sidder ved stolerækker, jo før I køber, des tættere på scenen får I plads.

Godt at vide før koncerten

Kom i god tid, Koncerterne starter præcis til det annoncerede tidspunkt og det er ikke alle koncerter hvor det vil være muligt at købe øl, vin, vand og mad under koncerterne. Derfor kom allerede en time før koncerterne starter og nyd vores hyggelige festivalområde.

HUSK at hold afstand I tilfælde af kø. Og hav din billet klar så du kan se hvilken indgang du skal gå til.

Handicapforhold

Handicappede kan købe billet ved at kontakte billet.dk via billet@billet.dk. - Ledsagere skal købe særskilt billet. Der vil være handicaptoiletter i Krøyers Have samt i SAK's Have.

Transport

5700 Summer afholdes midt i byen og for at undgå alt for meget parkeringskaos anbefaler vi at I lader bilen stå hjemme. Bestil en taxa eller hvad med at prøve vores udemærkede bybusser, det er sikkert mange år siden I sidst har siddet i sådan en :).

Hvis I alligevel har brug for en parkeringsplads, kan I finde en oversigt over de nærmeste parkeringspladser her. Vi anbefaler Voldgade og Dronningegården, som begge ligger relativt tæt på Krøyers Have. Husk at tjekke parkeringsgebyr.

Læs evt. mere her Parkering i Svendborg

Frivillig

Hvis du gerne vil være frivillig til festivalen foreslår vi at du melder dig ind i en af de mange sports eller kulturforeninger og beder din lokale formand om at kontakte os. Festivalen forsøger at understøtte de mange foreninger som lider efter coronakrisen og derfor ansætter vi udelukkende frivillige gennem dem. Kontakt Karin Olsen på formand@sbbc.dk

Betaling

Betaling i barer kan foregå med kreditkort og kontanter osv. (Ingen MobilePay)

Info om billetsalg

Se alle ofte stillede spørgsmål her: https://www.billet.dk/info/faq Billetter til børn/spædbørn: Da myndighedernes restriktioner også gælder spædbørn er det desværre ikke muligt at tage børn med til koncerterne medmindre de har en særskilt billet.

Om Os

Foreningen Små Armbevægelser, Vestergade 2A kld., 5700 Svendborg, CVR 41461810, info@5700summer.dk

Se foreningens vedtægter her.

5700 SUMMER ER BLEVET TIL MED HJÆLP FRA: