Godt at vide før koncerten

Kom i god tid, Koncerterne starter præcis til det annoncerede tidspunkt og det er ikke alle koncerter hvor det vil være muligt at købe øl, vin, vand og mad under koncerterne. Derfor kom allerede en time før koncerterne starter og nyd vores hyggelige festivalområde.

HUSK at hold afstand I tilfælde af kø. Og hav din billet klar så du kan se hvilken indgang du skal gå til.

Handicapforhold

Handicappede kan købe billet ved at kontakte billet.dk via billet@billet.dk. - Ledsagere skal købe særskilt billet. Der vil være handicaptoiletter i Krøyers Have samt i SAK's Have.

Transport

5700 Summer afholdes midt i byen og for at undgå alt for meget parkeringskaos anbefaler vi at I lader bilen stå hjemme. Bestil en taxa eller hvad med at prøve vores udemærkede bybusser, det er sikkert mange år siden I sidst har siddet i sådan en :).

Hvis I alligevel har brug for en parkeringsplads, kan I finde en oversigt over de nærmeste parkeringspladser her. Vi anbefaler Voldgade og Dronningegården, som begge ligger relativt tæt på Krøyers Have. Husk at tjekke parkeringsgebyr.

Læs evt. mere her Parkering i Svendborg

Frivillig

Hvis du gerne vil være frivillig til festivalen foreslår vi at du melder dig ind i en af de mange sports eller kulturforeninger og beder din lokale formand om at kontakte os. Festivalen forsøger at understøtte de mange foreninger som lider efter coronakrisen og derfor ansætter vi udelukkende frivillige gennem dem. Kontakt Karin Olsen på formand@sbbc.dk
 

Betaling

Betaling i barer kan foregå med kreditkort, kontanter og MobilePay.

Info om billetsalg

Se alle ofte stillede spørgsmål her: https://www.billet.dk/info/faq 

Om Os

Foreningen Små Armbevægelser, Vestergade 2A kld., 5700 Svendborg, CVR 41461810, info@5700summer.dk

5700 SUMMER ER BLEVET TIL MED HJÆLP FRA: